Thursday, May 19, 2011

my friend

Haritu aku bgi tau nme je kan
Skarang GAMBAR plak
ni la kawan kwan aku
kalau korang nk tau :

Ainaz Fatinahz
name die Aina Fatinah,umur mesti la same;p
same kelas ngan aku..
aku nk cite skit pasal die
die ni org nye Genious gile gile
aku pun tak tau bile mase die study
sampai die dapat 4A 1B
die mmg pandai dari aku
yg dpt 3A 2B..
Jeles nye aku..
Hobi die online,tngk youtube
snang kate smuer yg ade la kat Laptop..
aku panggil die Minah Elektronik
hahaha kidding kidding ;p

Dini Husna
ni plak dini
ehh jgn silap
dini bkan yg buat peace tu
tpi yg pakai tudung yg ade corak bulat bulat
haha
die baik gile,tpi kalau die jmpe aku
msti crite pasal M.A
bpak aku hahaha
tpi seriously die mmg baik

Nasyitah Zamri
ni ummu nasyitah
yg pakai tudung wane pink tuh
die mmg klakar
suke kat jessie j
dtg skola nyanyi lagu tu je
die pun baik
aku panggil die
badot da pencen (main main je aeh)
lgi satu die suke blakon jadi nenek tue yg dah nk mati..

Janice Yee
ni janice
die pun kaki online kat FB
die la pling talkative skali
die suke sakat aku..
haha

Sharifah Syed
ni la Qina
yang hujung skali
dari kanan ..
waktu niehh diorang gi perkhemahan
die sopan gile..>.<

weh korang sorry la Shafiqah Filzah x de gmbar :(


1 comment:

  1. eh thx didie.. x caye kamu igtkan kat kite... :)

    ReplyDelete